Over Ons

Mijn naam is Cheri, en ik ben de oprichter en eigenaar van Rollators-Aanhuis. Graag deel ik mijn persoonlijke achtergrond en ervaringen die hebben geleid tot mijn passie voor het leveren van rollators en andere zorg hulpmiddelen rechtstreeks aan huis.

Met meer dan 5 jaar ervaring in de zorgsector, heb ik uit eerste hand gezien hoe mobiliteitsproblemen het dagelijkse leven van mensen kunnen beïnvloeden. Mijn werk in de zorg heeft me de waarde van empathie, begrip en persoonlijke aandacht geleerd bij het helpen van mensen in hun zoektocht naar meer onafhankelijkheid en comfort.

Mijn reis begon met het zorgen voor geliefden die te maken hadden met mobiliteitsuitdagingen. Ik realiseerde me al snel dat het vinden van de juiste zorg hulpmiddelen een enorm verschil kan maken in iemands leven. Mijn ervaringen in de zorg, gecombineerd met mijn passie om anderen te helpen, hebben me geïnspireerd om Rollators-aanhuis op te richten.

Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke toewijding aan het begrijpen van de individuele behoeften van elke klant. Met mijn achtergrond in de zorgsector begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd. Mijn doel is om niet alleen hoogwaardige zorg hulpmiddelen te leveren, maar ook om een bron van informatie, advies en ondersteuning te zijn.

Ik geloof dat iedereen het recht heeft op een leven vol beweging en onafhankelijkheid. Daarom werk ik hard om zorgvuldig geselecteerde mobiliteitsoplossingen aan te bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook duurzaam en veilig. Door deze hulpmiddelen persoonlijk aan huis te leveren, hoop ik het proces voor mijn klanten zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken.

 

Met warme groeten,

Cheri

Eigenaresse, Rollators-Aanhuis